Routebeschrijving naar FAK Lumen

FAK Lumen zit in het souterrain van het CC Jan van Besouw.


1. Per auto (kort parkeren)
Op het voorterrein van cultureel centrum Jan van Besouw kunt u met een maximale tijd van drie uur parkeren. U dient hier de blauwe schijf te gebruiken.

Vanuit Eindhoven/ Den Bosch/ Breda Volg de A58 tot aan de afslag Goirle. Volg de N630, bij de eerste kruising volgt u Goirle-Noord (linksaf). U bevindt zich nu op de Rillaersebaan. Na ca. 1 kilometer gaat u op de rotonde rechtsaf.

Vanaf de Tilburgseweg blijft u de voorrangsweg volgen en slaat u rechtsaf de Dorpsstraat in. U neemt de derde straat links, de Oude Kerkstraat. Aan het einde daarvan slaat u linksaf, de Th. van Diessenstraat in. U bent aan de voorzijde van het cultureel centrum Jan van Besouw.

Vanuit Poppel/Turnhout:
Komende vanuit België (Poppel, Ravels, Turnhout) neemt u de Turnhoutsebaan. U slaat rechtsaf de Tijvoortsebaan in. Aan het einde daarvan volgt u linksaf de Bergstraat. Bij richtingsbord Jan van Besouw bewegwijzering volgen. U arriveert aan de voorzijde van het cultureel centrum Jan van Besouw.


2. Per openbaar vervoer
Vanaf station Tilburg Centraal, neemt u Stadsdienst lijn 1 (T-bus), uitstappen in de Dorpsstraat. De laatste bus in de avond richting Tilburg vertrekt op 23:47 uur. (zie vooral de website 9292ov.nl voor actuele vertrektijden)

Komende vanuit Turnhout (België) kunt u met buslijn 450 of 451 van busmaatschappij “De Lijn” het centrum van Goirle bereiken. Uitstappen in de Dorpsstraat. De laatste bus in de avond in de richting Turnhout vertrekt op 21:46. (zie de website www.delijn.be voor actuele vertrektijden). Looproute vanaf bushalte naar cultureel centrum Jan van BesouwU loopt via de Dorpsstraat in westelijke richting tot aan de Kloosterstraat. Deze weg gaat u in. U loopt rechtdoor tot aan de Th. van Diessenstraat. Hier gaat u rechtsaf en arriveert u op aan de voorzijde van het cultureel centrum Jan van Besouw

3. Per fiets
Aan de voorzijde van het cultureel centrum Jan van Besouw, tegen de hoofdingang gelegen, is een ruime gelegenheid tot het stallen van fietsen aanwezig. Vanuit alle richtingen is de locatie goed te bereiken.